- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2014
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Gazeta.ua 150 г хрону кладе у 3-літрову банку. Додає стільки ж меду. — Все доверху заливаю горілкою. Має бути без жодних смаків, прозора. Закриваю банку жерстяною кришкою і відставляю настоюватися п'ять днів. Хріновуха готова. Хрін вбирає горілку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Хрін