/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Кролик, тушкований в сметані з травами - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Після того, як зі сковороди випарується вино, і м'ясо потушкується протягом півгодини, можна перекласти кролика у форму, додати туди сметану з водою і чорносливом, і потім відправити все це в духовку на 20-30 хвилин при температурі 160-180 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.12.2013




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика