/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


ДУША – В СОЛОДЕ, А ТЕЛО – В ХОЛОДЕ - Московский комсомолец



Московский комсомолец
Его на пивоварне готовят сами в специальном солодовенном цехе. Сырьем для него является ячмень. Пивоваренные сорта исторически выращиваются в Липецкой, Тамбовской и Белгородской областях. – Ежедневно на наших «грядках» обрабатывается около 20 тонн ячменя, – рассказывает начальник цеха Ирина ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний