- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Шоколадные десерты ко Дню влюбленных - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2014
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Шоколадные десерты ко Дню влюбленных - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь ИНГРЕДИЕНТЫ: раст. масло - 60 г, маргарин - 60 г, сахар - 180 г, яйца - 2 шт., молоко - 50 мл, мука - 180 г, сода 1 ч. л., какао-порошк - 2 ст. л., молот. гвоздика - 20 г, кабачок - 250 г, шоколад (50%) - 120 г. Сахар, маргарин и растительное масло взбить в миске. Подмешать взбитые яйца. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Кабачок