/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Паризький десерт їдять холодним - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.03.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Паризький десерт їдять холодним - Gazeta.ua
Gazeta.ua Склянку борошна змішує з півсклянкою цукру, чотирма яйцями та 30 г розтопленого вершкового масла. Перемішує тісто, потрохи вливає літр молока. Тісто виливає у змащену олією форму й ставить пекти при 180°С на 45 хв. Ставить охолонути. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове