/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Молочный гриб: приготовление, польз... - siteua.org
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2014
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Молочный гриб: приготовление, польз... - siteua.org
siteua.org Противопоказан тибетский гриб и тем, кто абсолютно не переносит лактозу и казеин. Причем это актуально и тогда, когда в организме отсутствуют ферменты, расщепляющие молоко (это называется «индивидуальная непереносимость»), ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Казеїн