/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Яйце
/ Яйце куряче
Бекон стає хрусткий за півгодини - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2013
Новини про яйце куряче, новинки, детальна інформація відносно яєць курячих
Яйце куряче
Бекон стає хрусткий за півгодини - Gazeta.ua
Gazeta.ua Змішую 50 грамів тертого сиру та 150 — панірувальних сухарів. Два яйця збиваю виделкою в тарілці до однорідності. Вмочує курячі рулети, обкачує в сухарях. Викладає на застелене фольгою деко. — Ставлю у розігріту до 190 градусів духовку. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Яйце куряче