- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Ароматы Парижа витают в донецкой кухне - ДОНБАСС
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2013
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Ароматы Парижа витают в донецкой кухне - ДОНБАСС
ДОНБАСС Потребуется: тушка кролика весом 1,5 кг, полстакана растительного масла (лучше оливкового), 200 г копченого бекона, 20 маленьких луковиц, 20 г сливочного масла, 500 г белого вина, 1 кг картофеля, тимьян, розмарин, базилик, сахар, соль и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Базилік