/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Від бутербродів на вокзалі до Michelin. Як розвиватись у кулінарії — розповідає шеф-кухар Андрій Мацюта - НВ LIFE
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2021
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Від бутербродів на вокзалі до Michelin. Як розвиватись у кулінарії — розповідає шеф-кухар Андрій Мацюта - НВ LIFE
НВ LIFE
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2021
Дивитись всі новини в розділі Морозиво