/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Як вибрати м'ясо — прийоми, якими користуються професіонали факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК - Навчально-інформаційний портал НУБіП України
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2022
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Як вибрати м'ясо — прийоми, якими користуються професіонали факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК - Навчально-інформаційний портал НУБіП України
Навчально-інформаційний портал НУБіП України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2022
Дивитись всі новини в розділі Баранина