/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Важность молочных продуктов для организма человека - Агро Перспектива (подписка)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2013
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Важность молочных продуктов для организма человека - Агро Перспектива (подписка)
Агро Перспектива (подписка) Белки в молоке находятся в коллоидном состоянии, поэтому они очень легко могут перевариваться протеолитическими ферментами, например казеин, который находится в молоке, может, переваривается на 96%, а сывороточный белок ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Казеїн