/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Лето: овощи в каждом блюде - Казанские Ведомости



Казанские Ведомости
Ингредиенты для салата: отварное мясо (говядина) - 300 г, морковь - 2 шт., яблоко (несладкое) - 2 шт., зелень свежая (укроп, петрушка) - 1 пучок, сметана - 4 ч. л., горчица - 3 - 4 ч. л., фисташки (рубленые) - 3 ст. л. Готовим тесто. Масло сливочное порубить с мукой, солью и перетереть в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Петрушка