- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Лето: овощи в каждом блюде - Казанские Ведомости
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Лето: овощи в каждом блюде - Казанские Ведомости
Казанские Ведомости Ингредиенты для салата: отварное мясо (говядина) - 300 г, морковь - 2 шт., яблоко (несладкое) - 2 шт., зелень свежая (укроп, петрушка) - 1 пучок, сметана - 4 ч. л., горчица - 3 - 4 ч. л., фисташки (рубленые) - 3 ст. л. Готовим тесто. Масло сливочное порубить с мукой, солью и перетереть в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка