- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Оторвемся по-летнему - Вечерний Николаев
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.06.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Оторвемся по-летнему - Вечерний Николаев
Вечерний Николаев Нам понадобится десяток мелких помидоров, 80-100 г солёной брынзы, 4 хлебца для тостов, 1 огурец, 1 большой помидор, зелень (зелёный лук, петрушка, укроп), 1 зубчик чеснока, ароматное растительное масло, майонез, сок 1/3 лимона, 0,5 ч.л. горчицы, соль и перец по вкусу. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка