- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Шпинатная история - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Шпинатная история - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ) Да-да вы все верно поняли, в шпинате очень много витаминов: А, С, В1, В2, В3, В6, РР, D, Е, К, Р (они почти не разрушаются при варке), железо, фосфор, кальций, натрий, медь, йод. Вообще, шпинат – однолетний пряный овощ, который имеет слегка кисловатый вкус. Я стараюсь есть ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат