- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Как выжить при жаре +40 - siteua.org
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.08.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Как выжить при жаре +40 - siteua.org
siteua.org Потери солей и микроэлементов в жару восполняет зелень. Укроп, петрушка, базилик, кинза, шалфей, эстрагон улучшают переваривание пищи. И организм почти не тратит усилий на эту работу и не перегревается. А вот специи отложите до осени: корица, перец, кардамон разогревают ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.08.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка