- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Квасоля
Нехтую забобонами і готую бограч на плиті - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.09.2014
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Нехтую забобонами і готую бограч на плиті - Gazeta.ua
Gazeta.ua Щоб квасоля зварилася швидше, при першому закипанні потрібно додати 1 ч. ложку соди, дати покипіти 2 хв. Злити воду з содою, промити квасолю, додати холодної води та варити до готовності. Але я цього не роблю. Краще замочити. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.09.2014
Дивитись всі новини в розділі Квасоля