/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Непростая простота прованской кухни - RFI
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.07.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Непростая простота прованской кухни - RFI
RFI Настоящий местный фарш— телятина или говядина с припущенными на оливковом масле луком, чесноком, петрушкой, мякотью помидора и размоченным хлебом. Все мешают прямо на сковородке, где только что обжаривался лук, и мясо пропитывается его вкусом. Потом, кроме соли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш