- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно ячмінне
Полісся, що береже старовинну кухню.. - День
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.09.2012
Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного
Борошно ячмінне
Полісся, що береже старовинну кухню.. - День
День Половина картоплі має бути зварена і потовчена на пюре, а половина — це сира терта картопля, як на деруни. Ці дві половинки з'єднати, посолити, додати ложку сметани. Борошно не додається. І смажити у формі маленьких круглих котлеток. Нині КАВРУК, який ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.09.2012
Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне