- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Рождественский пост что можно и нельзя есть сегодня: рецепт дня - В городе
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2014
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Рождественский пост что можно и нельзя есть сегодня: рецепт дня - В городе
В городе Ингредиенты: 225 г риса, баклажан, репчатый лук, 150 г шампиньонов, 150 г замороженного зеленого горошка, 150 г резаных томатов в собственном соку, половина чайной ложки тимьяна, горсть маслин, 1 ст. ложка растительного масла, соль, перец по вкусу, 150 мл воды, 2 ст. ложки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Баклажан