/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Торт «Полет новогодний» - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Торт «Полет новогодний» - Аргументы и факты
Аргументы и факты Ингредиенты. Яйцо (белок) - 150 г; Грецкие орехи - 130 г; Сахар ванильный - 1 ст.л. Крем: Масло сливочное - 220 г; Коньяк - 1 ст.л. Яйца - 1 шт. Молоко - 130 г; Какао - 1 ст.л. Меренга итальянская: Сахар - 175 г; Вода - 50 мл; Яйцо (белок) - 100 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове