/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редька  

Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки

Редька


Подписка по e-mail: - Казанские Ведомости



Казанские Ведомости
Зелень мелко нарезать. Редьку очистить и натереть на крупной терке. Чеснок истолочь, сложить в небольшую миску и залить 2 - 3 ст. ложками бульона. Лаваш нарезать квадратами и дать подсохнуть. Хаш разлить по тарелкам. Отдельно подать тертый чеснок в бульоне, зелень, редьку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Редька