/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Лимонное ризотто - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Лимонное ризотто - GIGAmir
GIGAmir 1. Лук почистить и очень мелко порубить. 2. Сельдерей тоже порубить мелко. 3. Разогреть в глубокой сковороде сливочное и оливковое масло, добавить лук и сельдерей, обжаривать 5–6 минут до прозрачности лука, добавить щепотку соли. 4. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове