- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Готуємо свинячу рульку Ваskerville з капустою "шампань" - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.03.2015
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Готуємо свинячу рульку Ваskerville з капустою "шампань" - 20 хвилин
20 хвилин Свиняча рулька вагою 770 г, 150 г квашеної капусти, 30 г хрону, 50 мл шампанського, по щіпці тим'яну, тміну і меленого чорного перцю, кілька крапель лимонного соку, 20 мл соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ст. л. цукру, салатне листя, 40 г яблука, 20 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Хрін