- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Паска, м'ясо та рукола з редискою – Пасхальне меню від рівненського ресторатора (ФОТО) - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.04.2015
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Паска, м'ясо та рукола з редискою – Пасхальне меню від рівненського ресторатора (ФОТО) - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
Інформаційне агентство <<Ервеюей>> «Хвостик» і «носик» у редиски, звичайно ж, попередньо зрізаємо. Бринзу ріжемо невеликими шматочками і викладаємо на руколу з редькою. Закуска майже готова, залишилося тільки її заправити. Для заправки змішуємо оливкову олію та лимонний сік в пропорції ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Редька