- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Пастилу томлять при низькій температурі вісім годин - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.06.2015
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Пастилу томлять при низькій температурі вісім годин - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Треба самі яблука, цукрова пудра, білок яйця і цукор, — каже киянка Валентина Реброва. Миє яблука. Запікає зі шкіркою цілими в духовці при 180°С 30 хв. Коли шкірка трісне і всередині стануть м'якими, швидко виймає. Кілька хвилин охолоджує. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Цукор