/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Консерви овочеві, соління, квашення
Коли з'являється печія… - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2015
Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених
Консерви овочеві, соління, квашення
Коли з'являється печія… - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець Не рекомендується вживати продукти, що багаті органічними кислотами, грубою клітковиною, а також консервовані продукти, тугоплавкі жири, копченості, газовані напої, пиво, вино, шампанське, соління, житній хліб. ... речовинами – м'ясні, рибні, грибні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення