- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Кабачок на вашем столе - Литовский курьер
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.08.2013
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Кабачок на вашем столе - Литовский курьер
Литовский курьер Кабачки – 2 шт., сыр «Моцарелла» – 100-150 г, яйцо – 1 шт., мука – 2 ст. л., соль, перец – по вкусу, укроп, базилик, чеснок – 1 зубчик, масло растительное – 4-5 ложек. Кабачки и сыр натереть на крупной терке. Отдельно взбить яйцо, положить в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Базилік