/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
ВООЗ: Споживання м'ясопродуктів підвищує ризик захворювання на рак - Deutsche Welle
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2015
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
ВООЗ: Споживання м'ясопродуктів підвищує ризик захворювання на рак - Deutsche Welle
Deutsche Welle До неї вже включені, зокрема, тютюн та азбест, щодо яких є "достатньо доказів" відносно їхнього впливу на виникнення раку. Червоне м'ясо, таке як яловичина, баранина та свинина, експерти віднесли до групи 2А - "можливих" канцерогенів. До цієї групи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Баранина