/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Рибу в автоклаві тушкують півгодини - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.11.2015
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Рибу в автоклаві тушкують півгодини - Gazeta.ua
Gazeta.ua На дно банки кладу ложку засмажки, шматки риби. Додаю ще столову ложку засмажки й чайну — солі. Тушкую в автоклаві так само півгодини. Виймати банки можна, коли охолоне. В автоклаві Валентина тушкує м'ясо птиці — курей, індиків, качок. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.11.2015
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці