/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо кролика
Соковитий тушкований кролик у білому вині - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2015
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Соковитий тушкований кролик у білому вині - Gazeta.ua
Gazeta.ua Кухар радить, щоб відбити специфічний запах, притаманний деяким видам кроликів, м'ясо треба вимочити на 5 годин. Якщо воно молоде використовують воду, молоко або сироватку. Для м'яса більш дорослих особи - винний чи яблучний оцет. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2015
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика