- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Огірок
Курячі нагетси з вершковим соусом - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
Новини про огірки, новинки, детальна інформація відносно огірків
Огірок
Курячі нагетси з вершковим соусом - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Після обсмажування викладаємо нагетси на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир. Для приготування соусу огірок натираємо на тертці, трохи віджимаємо сік і змішуємо з вершковим сиром, сметаною, подрібненим часником і майонезом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Огірок