- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Експерти розповіли, як зберегти свіжість продуктів надовго - espreso.tv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2016
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Експерти розповіли, як зберегти свіжість продуктів надовго - espreso.tv
espreso.tv Далі, на дно контейнера потрібно покласти паперовий рушник і викласти листя. Періодично, коли рушник намокатиме, його треба змінювати. 3. Базилік слід зберігати в теплі. Незважаючи на те, що більшість зелені зберігають у холодильнику, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Базилік