/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Сирну паску два дні тримають у холодильнику - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Сирну паску два дні тримають у холодильнику - Gazeta.ua
Gazeta.ua Беру півкілограма сиру, 50 грамів вершкового масла, півсклянки сметани, півсклянки цукру і півплитки шоколаду. Сир двічі пропускаю через м'ясорубку або перебиваю блендером, щоб був однорідний. Додаю сметану, цукор, вершкове масло і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове