/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Едим спаржу - Deutsche Welle
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Едим спаржу - Deutsche Welle
Deutsche Welle Традиционно основательно очищенную спаржу "просто" отваривают и подают с отварным картофелем, копченым лососем или к мясу, обильно полив особо "калорийным" голландским соусом с внушительным количеством сливочного масла. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове