/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Жасминовий чай для печива запарюють у молоці - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Жасминовий чай для печива запарюють у молоці - Gazeta.ua
Gazeta.ua 80 г вершкового масла дістає з холодильника за годину до приготування — щоб стало кімнатної температури. 2 яйця та 100 г цукру збиває до пишної маси. Просіює 150 г борошна. Всипає 1/2 ч. л. розпушувача й перемішує. Додає масло і знову ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове