/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Ароматну свинину подають з конфітюром з часнику і винограду - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.08.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Ароматну свинину подають з конфітюром з часнику і винограду - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розрізати навпіл цибулину і виноградинки. Киш-миш краще не використовувати. Він занадто дрібний. Обсмажити на вершковому маслі цибулю 3 хвилини. Додати до нього часник і смажити ще 2 хвилини. Обсушити цибулю з часником від масла ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове