/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для тваринництва
/ Для забою і переробки
Близько 60% м'ясної продукції зі свинини містить антибіотики - Волинські Новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2016
Новини про обладнання для забою і переробки, новинки, детальна інформація відносно обладнання для забою і переробки
Для забою і переробки
Близько 60% м'ясної продукції зі свинини містить антибіотики - Волинські Новини
Волинські Новини У відповідальних контролюючих органів для вчасного та системного моніторингу продуктів на міст шкідливих речовин не вистачає фінансових можливостей. Про це в ... Я вам скажу із впевненістю, що десь 60% м'яса свинини та продуктів переробки (ковбасні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Для забою і переробки