/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Це не фантастика -- ні тиску, ні діабету - Експрес



Експрес
Ви можете смiливо їсти печерицi i гливи. I не забувайте про рiзнi горiхи: волоськi, мигдаль, пекан, кеш'ю, фундук, фiсташки. Цiльнi злаки у складi хлiба, пасти, каш (пшениця, рис, кукурудза, просо, сорго, жито, овес, ячмiнь, гречка) -- теж кориснi.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь