/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Петушок за оригинальность - Кузнецкий Рабочий
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2016
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Петушок за оригинальность - Кузнецкий Рабочий
Кузнецкий Рабочий Полученный фарш делим на две части. Одну из них обжариваем, другую - оставляем сырой, добавляем в нее яйцо. Горкой выкладываем на противень обжаренный фарш, сверху - картофельное пюре, затем сырой фарш и снова пюре. Блюду придаем форму конуса (вулкана) и запекаем ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Фарш