/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа рисова
Вчені вказали на продукти, які можуть бути вкрай небезпечними після термообробки - Вголос
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.01.2017
Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових
Крупа рисова
Вчені вказали на продукти, які можуть бути вкрай небезпечними після термообробки - Вголос
Вголос Він утворюється з цукрів і амінокислот, що містяться в продуктах рослинного походження (картоплі, крупах, каві, хлібі, сухофруктах). У молочних ... У зв'язку з тим, що рисові хлібці і рисова каша готуються при високій температурі, в них може міститися ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова