/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа рисова  

Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових

Крупа рисова


Вчені вказали на продукти, які можуть бути вкрай небезпечними після термообробки - Вголос



Вголос
Він утворюється з цукрів і амінокислот, що містяться в продуктах рослинного походження (картоплі, крупах, каві, хлібі, сухофруктах). У молочних ... У зв'язку з тим, що рисові хлібці і рисова каша готуються при високій температурі, в них може міститися ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова