/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Кекс: творожный, лимонный, итонский, шоколадный, с жидкой ... - Амурская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Кекс: творожный, лимонный, итонский, шоколадный, с жидкой ... - Амурская правда
Амурская правда Форму для выпечки смазать 0,5 ст. л. сливочного масла, застелить пергаментом. Смешать муку, овсяные хлопья, соду (погасить!) и соль. Взбить оставшееся сливочное масло с коричневым сахаром. По одному добавить яйца, затем стакан ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове