/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Ідеальний французький багет можна спекти вдома - Експрес



Експрес
Замішуємо тісто. Окремо розводимо дріжджі в теплій воді (чи молоці), додавши цукор. Хвилин через 10 додаємо сіль, олію і, поступово підсипаючи борошно, замішуємо м'яке тісто. Гарно його відбиваємо на столі. Залишаємо тісто в теплому місці ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно