- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кольрабі
Венгерские блюда от изысканных к «ленивым» - Ужгород - Окно в Европу
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2013
Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі
Кольрабі
Венгерские блюда от изысканных к «ленивым» - Ужгород - Окно в Европу
Ужгород - Окно в Европу Вслед отправляем нарезанную кружочками морковь, петрушку и на квадратики порезанный кольраби, хорошо перемешиваем, через пару минут доливаем немного воды (мясо не варится, а тушится!), Добавляем соли и черного перца, лавровые ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Кольрабі