/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Как приготовить киш - FashionTime



FashionTime
Ингредиенты для рататуя: баклажан (50 г), цуккини (50 г), перец болгарский (40 г), розмарин свежий (2 г), масло оливковое (30 г), соль (по вкусу), перец черный молотый (по вкусу). Ингредиенты для соуса: чеснок (3 г), базилик (2 г), петрушка листовая (2 г), оливковое масло (30 мл), ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Баклажан