/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Кухня вихідного дня. Калуська майстриня поділилася рецептами ... - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.06.2017
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Кухня вихідного дня. Калуська майстриня поділилася рецептами ... - Вікна online
Вікна online Гриби мають бути цілими, без червоточин. Їх обов'язково переробляти в день збору. Методи переробки —сушка, мороження, консервування, соління. Найпростіше — сушка в електросушарках, але не матимуть того аромату й близько, що сушка ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Гриби