- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
В узбецький плов кладуть вісім головок часнику - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2017
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
В узбецький плов кладуть вісім головок часнику - Gazeta.ua
Gazeta.ua Готую на всі сімейні свята. І гості до нас приходять саме на плов, бо він завжди смачний. Для страви потрібно взяти кілограм телятини. Також по кілограму цибулі та моркви. Моркву натирають, як для "корейської". Цибулю нарізають напівкільцями. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Морква