/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Стручкова (спаржева) квасоля в сметані по-словацьки - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.07.2017
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Стручкова (спаржева) квасоля в сметані по-словацьки - Сайт "Є"
Сайт "Є" Стручкову квасолю розрізати на 2-3 частини, видаливши попередньо «хвостики». Покласти в киплячу підсолену воду (якщо використовуєте заморожену квасолю, то її теж слід бланшувати відразу ж, без розморожування), Після закипання свіжу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Квасоля