- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Бограч: закарпатський король із перчинкою - Новини Укрінформ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2017
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Бограч: закарпатський король із перчинкою - Новини Укрінформ
Новини Укрінформ А вже у казанок, якщо слухати того ж Кароя Гунделя, треба покласти: кілограм яловичини, сало або бекон – 80 г, цибулю – 300 г, картоплю – 1 кг, перець – 140 г, помідори – 60 г, паприка – 3 ст.л., сіль, кмин, часник. Також обов'язковий компонент ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Часник