- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Илья Ноябрев: «Наш струдель не печется, а варится в масле. Такой сейчас нигде не готовят» - Fakty.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2017
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Илья Ноябрев: «Наш струдель не печется, а варится в масле. Такой сейчас нигде не готовят» - Fakty.ua
Fakty.ua Вдогонку в кастрюлю отправляется несколько горошинок душистого перца. Но при этом никакой соли! Чтобы не терять драгоценного времени, на сковородочке на подсолнечном масле пассеруем щавель вперемешку со шпинатом и репчатым луком. Делаем это не дольше одной минуты. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Щавель