- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Від України до Чилі: як волинський "Торчин" завойовував світові ... - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Від України до Чилі: як волинський "Торчин" завойовував світові ... - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині
Конкурент - ділове інтернет-видання Волині Історія підприємства розпочинається з 1994 року, коли на виробничих потужностях фабрики продтоварів у смт Торчин виробляли безалкогольні напої. "Торчинська" вода – основний інгредієнт, за проведеними власниками дослідженнями, містить якісні фізико ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів